zondag 13 november 2022

The Devils - full movie


Ter nagedachtenis aan de in 2011 overleden Britse cultcineast Ken Russell, hebben we hieronder aan onze collectie full movies zijn bekendste meesterwerk toegevoegd: het ophefmakende, religieus-erotische historisch drama The Devils uit 1971 (naar de roman The Devils of Loudun van Aldous Huxley), met Oliver Reed als de van hekserij beschuldigde 17de-eeuwse priester Urbain Grandier, en Vanessa Redgrave als de door hem seksueel geobsedeerde zuster-overste Jeanne.

Ken Russell overleed op 27 november 2011 in zijn slaap. Hij was 84. Vijf dagen later overleed ook Christopher Logue, de Britse dichter die het scenario schreef van Ken Russells Savage Messiah en de rol van Kardinaal de Richelieu speelt in The Devils.

Om de hele film te bekijken, klikt u hieronder in het videoscherm op de link "Watch on Odnoklassniki" en dan op de playbutton, en rechtsonder bij instellingen op "Quality" en op 720p of 1080p voor hogere beeldkwaliteit.


 
(Klik op de link "Watch on Odnoklassniki" en dan op de playbutton, en rechtsonder bij instellingen op "Quality" en op 720p of 1080p voor hogere beeldkwaliteit)


Genre: historisch drama / biopic / religie / erotiek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten