donderdag 7 maart 2024

Hunting Daze - trailer

 
Na haar opmerkelijke kortfilms Au milieu de nulle part ailleurs (2010) en The Colour of Your Lips (2018), heeft de Canadese regisseuse Annick Blanc nu ook haar eerste langspeelfilm ingeblikt, getiteld Hunting Daze (2024): een door Blanc zelfgeschreven psychosociaal thrillerdrama, waarin de jonge en eigenzinnige exotische danseres Nina (gespeeld door de Canadese actrice Nahéma Ricci) in een afgelegen woud vijf mannen ontmoet. De mannen zijn vrienden van elkaar, die samen een jachttripje doorbrengen in het woud en Nina aanvaarden in hun groepje. Maar dan daagt plots een mysterieuze vreemdeling op...

Nahéma Ricci's tegenspelers zijn de Canadese acteurs Alexandre Landry, Marc Beaupré, Bruno Marcil, Frédéric Millaire-Zouvi, Maxime Genois en de Senegalese acteur Noubi Ndiaye in zijn filmdebuut.

Wij hebben Hunting Daze nog niet gezien, maar onderstaande intrigerende trailer suggereert dat de film zwarte humor, drama, een vleugje erotiek, mysterie, spanning en een dosis horror combineert..



(Klik op de playbutton en dan rechtsonder bij instellingen op "Kwaliteit" en op 720p of 1080p voor hogere beeldkwaliteit)


Genre: thriller / mysterie / psychosociaal drama

Geen opmerkingen:

Een reactie posten