zaterdag 25 februari 2023

Frantic - full movie


Frantic is een sfeervolle en meeslepende Hitchcockiaanse neo noir mysteriethriller van de Pools-Franse meestercineast Roman Polanski uit 1988, met Harrison Ford in de hoofdrol als een Amerikaanse arts die in de Franse hoofdstad Parijs koortsachtig op zoek gaat naar zijn verdwenen echtgenote. Niemand lijkt hem te kunnen helpen in zijn wanhopige zoektocht. Tot hij de jonge Française Michelle (gespeeld door Emmanuelle Seigner) ontmoet...

De mooie muziek werd geschreven door de beroemde Italiaanse filmcomponist Ennio Morricone. Ook het betoverende Libertango- en reggaenummer I've Seen That Face Before van de Jamaicaanse zangeres Grace Jones uit 1981 draagt bij tot de geslaagde sfeerschepping in Frantic.  

Om de hele film te bekijken, klikt u hieronder in het videoscherm op de link "Watch on Odnoklassniki" en dan op de playbutton, en rechtsonder bij instellingen op "Quality" en op 720p voor hogere beeldkwaliteit.


 

(Klik op de link "Watch on Odnoklassniki" en dan op de playbutton, en rechtsonder bij instellingen op "Quality" en op 720p voor hogere beeldkwaliteit)


Genre: mysterie / thriller / neo noir / misdaaddrama / spionagefilm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten