zondag 4 februari 2024

Longlegs - trailer


Longlegs (2024) is een nieuwe horrorthriller van de Amerikaanse cineast Oz Perkins (de oudste zoon van de in 1992 overleden Hollywoodacteur Anthony Perkins, die in 1960 doorbrak met zijn iconische vertolking van het personage Norman Bates, één van de beste movie villains aller tijden, in de briljante, visueel verbluffende en invloedrijke horrorthriller Psycho van Alfred Hitchcock: één van onze favoriete films over seriemoorden en één van onze favoriete horrorfilms).

Regisseur Oz Perkins schreef zelf het scenario van Longlegs, dat (net als Psycho) draait rond een reeks seriemoorden. De nieuwe FBI-agente Lee Harker, gespeeld door Maika Monroe, krijgt de mysterieuze zaak toegewezen en ontdekt tijdens haar onderzoek dat de seriemoorden een schijnbaar occulte dimensie hebben...

Naast Maika Monroe, omvat de cast ook onder anderen Nicolas Cage, Alicia Witt en Blair Underwood.

Oz Perkins regisseerde eerder onder meer het horrormysterie The Blackcoat's Daugther uit 2015 (bekijk de trailer hier) en het horrorsprookje Gretel & Hansel uit 2020 (bekijk de trailer hier).

Hieronder kan u alvast de fascinerende trailer van Longlegs bekijken:



(Klik op de playbutton en dan rechtsonder bij instellingen op "Kwaliteit" en op 720p of 1080p voor hogere beeldkwaliteit)


Genre: horror / thriller / misdaadmysterie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten