maandag 19 februari 2024

At Close Range - full movie


Losjes gebaseerd op historische feiten rond de beruchte Amerikaanse criminele bendeleider Bruce Johnston Sr. (1939-2002) en zijn familie, is At Close Range een intens coming-of-age-misdaaddrama van de Amerikaanse regisseur James Foley uit 1986, geschreven door scenarist Nicholas Kazan (de zoon van de gerespecteerde cineast Elia Kazan), met Sean Penn in de hoofdrol als de werkloze tiener Bradford "Brad" Whitewood Jr. die samen met zijn broer Tommy (gespeeld door Sean Penns echte broer Chris Penn) op het slechte pad geleid wordt door hun criminele, zelfzuchtige en manipulatieve vader, charismatisch vertolkt door Christopher Walken (één van onze favoriete acteurs)... 

In de bijrollen herkennen we onder anderen Mary Stuart Masterson (als Brad Jr.'s liefje Terry), David Strathairn, Kiefer Sutherland, Crispin Glover, Eileen Ryan, Millie Perkins en Tracey Walter.

Bekijk de hele film door hieronder in het videoscherm te klikken op de link "Watch on Odnoklassniki" en dan op de playbutton, en rechtsonder bij instellingen op "Quality" en op 720p voor hogere beeldkwaliteit: 

  


(Klik op de link "Watch on Odnoklassniki" en dan op de playbutton, en rechtsonder bij instellingen op "Quality" en op 720p voor hogere beeldkwaliteit) 


Genre: misdaadthriller / coming-of-age-familiedrama

Geen opmerkingen:

Een reactie posten