dinsdag 2 juli 2024

Trap (2024) - trailer


De Indiaas-Amerikaanse cineast M. Night Shyamalan verrast zijn publiek graag met onvoorspelbare plotwendingen, zoals in zijn paranormale psychologische thriller The Sixth Sense (1999), zijn superheldenmysterie Unbreakable (2000), zijn sciencefictionmysterie Signs (2002) en zijn mysterieuze kostuumdrama The Village uit 2004 (bekijk de hele film hier).

Hoewel Shyamalans nieuwe misdaadthriller Trap (2024) blijkens de onderstaande trailer snel duidelijk lijkt te maken wie de seriemoordenaar is rond wie de film draait, doet de trailer toch vermoeden dat de regisseur, die naar goede gewoonte ook zelf het scenario schreef, opnieuw verrassende plotwendingen in petto heeft om zijn publiek in de ban te houden.

Het verhaal begint wanneer de Amerikaan Cooper (hoofdrol van Josh Hartnett) samen met zijn tienerdochter Riley (Ariel Donoghue) naar een drukbezocht concert gaat om er een optreden bij te wonen van de populaire popster Lady Raven (vertolkt door r&b zangeres Saleka Shyamalan, de oudste dochter van regisseur Shyamalan). Cooper ontdekt echter dat de politie het concert gebruikt om de beruchte seriemoordenaar "The Butcher" in de val te lokken...

Naast Josh Hartnett en Ariel Donoghue, spelen ook o.a. Hayley Mills, Alison Pill, Marnie McPhail en Vanessa Smythe mee in Trap.

De film werd in beeld gebracht onder leiding van de Thaise cameraman Sayombhu Mukdeeprom, bekend van zijn camerawerk voor onder meer de Gouden Palm-winnaar Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives (2010) van Apichatpong Weerasethakul en voor Luca Guadagnino's Call Me by Your Name (2017) en diens Suspiria-reboot uit 2018 (lees onze recensie hier).

Trap wordt eind deze maand, op 31 juli 2024, verwacht in de Belgische bioscopen.

Bekijk de beloftevolle trailer hieronder:



(Klik op de playbutton en dan rechtsonder bij instellingen op "Ondertiteling" en "Engels" voor Engelstalige ondertitels, en op "Kwaliteit" en 720p, 1080p, 1440p of 2160p voor hogere beeldkwaliteit)


Genre: misdaadthriller / mysterie / horror

Geen opmerkingen:

Een reactie posten