vrijdag 19 juli 2024

Face/Off - full movie


Face/Off is een uitstekende actiethriller uit 1997 van de Hongkongse actieregisseur par excellence John Woo, gebaseerd op een meeslepend scenario van Mike Werb en Michael Colleary, met verrassende plotwendingen en schitterende dubbelrollen van de bekende Hollywoodacteurs John Travolta (als een FBI-agent) en Nicholas Cage (als een gevaarlijke terrorist), wier personages letterlijk en figuurlijk in elkaars huid kruipen terwijl zij elkaar de loef proberen af te steken in hun dodelijke kat-en-muisspel... 

De belangrijkste bijrollen worden vertolkt door Joan Allen, Alessandro Nivola, Dominique Swain, Nick Cassavetes en Gina Gershon.

Om de hele film te bekijken, klikt u hieronder in het videoscherm op de link "Watch on Odnoklassniki" en dan op de playbutton, en rechtsonder bij instellingen op "Quality" en op 720p of 1080p voor hogere beeldkwaliteit.



(Klik op  de link "Watch on Odnoklassniki" en dan op de playbutton, en rechtsonder bij instellingen op "Quality" en op 720p of 1080p voor hogere beeldkwaliteit)


Genre: misdaadthriller / actie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten