donderdag 8 augustus 2024

Monster - full movie


Gebaseerd op feiten, is Monster een meeslepend en hartverscheurend drama uit 2003, geschreven en geregisseerd door de Amerikaanse cineaste Patty Jenkins, over de Amerikaanse straatprostituee en seriemoordenares Aileen Wuornos, met een haast onherkenbare Charlize Theron (één van de mooiste filmgodinnen aller tijden; lees ons biografische portret hier) in haar doorleefde, aangrijpende en Oscarwinnende titelrol als Wuornos (één van de beste movie villains aller tijden): een tragisch "monster" tegen wil en dank...

Ook Christina Ricci overtuigt in haar rol van Selby: de lesbische love interest van Wuornos.   

Monster behoort tot onze favoriete films over seriemoorden, maar is in wezen vooral een tragiromantisch drama over verliefdheid, teleurstellingen, frustraties en eenzaamheid. 

Niet te missen!

Om de hele film te bekijken, klikt u hieronder in het videoscherm op de link "Watch on Odnoklassniki" en dan op de playbutton, en rechtsonder bij instellingen op "Quality" en op 720p voor hogere beeldkwaliteit.



(Klik op de link "Watch on Odnoklassniki" en dan op de playbutton, en rechtsonder bij instellingen op "Quality" en op 720p voor hogere beeldkwaliteit) 


Genre: biopic / psychosociaal misdaaddrama / romantiek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten