vrijdag 24 november 2023

Black Widow (1987) - full movie

 
Black Widow is een boeiende psychosociale neo noir misdaadthriller uit 1987 van de Amerikaanse regisseur Bob Rafelson, gebaseerd op een scenario van Ronald Bass, over een vrouwelijke gerechtelijke inspecteur, gespeeld door Debra Winger, die undercover gaat om speurwerk te verrichten naar een op geld beluste femme fatale die te werk gaat als een moorddadige 'zwarte weduwe', één van de beste movie villains aller tijden, charismatisch vertolkt door Theresa Russell. 

Dankzij het spannende kat-en-muisspel tussen beide hoofdpersonages en de topvertolkingen van Winger en Russell, namen wij Black Widow op in onze Top 45 van beklijvende films over seriemoorden.

In de bijrollen herkennen we onder anderen Dennis Hopper, Nicol Williamson en Sami Frey.

Om de hele film te bekijken, klikt u hieronder in het videoscherm op de link "Watch on Odnoklassniki" en nadien op de playbutton en rechtsonder bij instellingen op "Quality" en op 720p voor hogere beeldkwaliteit.



(Klik op de link "Watch on Odnoklassniki" en nadien op de playbutton en rechtsonder bij instellingen op "Quality" en op 720p voor hogere beeldkwaliteit)


Genre: neo noir / misdaadthriller / psychosociaal drama / mysterie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten