vrijdag 3 maart 2023

Pacific Heights - full movie


Pacific Heights is een meeslepende psychosociale thriller uit 1990 van de Britse regisseur John Schlesinger, gebaseerd op een scenario van Daniel Pyne, met  Melanie Griffith en Matthew Modine in de hoofdrollen als een jong, ongetrouwd Amerikaans koppel dat in San Francisco in de dure wijk Pacific Heights een prachtig Victoriaans huis koopt en renoveert. Nadat zij hun intrek in hun droomhuis genomen hebben, zetten ze op het gelijkvloers een appartement en een studio te huur. Het appartement verhuren ze aan een vriendelijk Japans echtpaar. De studio lokt de interesse van een schijnbaar rijke Amerikaan (charismatisch vertolkt door Michael Keaton) die met een Porsche 911 rijdt, flink wat cash op zak heeft en naar eigen zeggen bereid is om meteen een half jaar huurgeld over te schrijven. Maar is de man inderdaad zo betrouwbaar als hij zich voordoet...?

Om de hele film te bekijken, klikt u hieronder in het videoscherm op de link "Watch on Odnoklassniki" en dan op de playbutton, en rechtsonder bij instellingen op "Quality" en op 720p of 1080p voor hogere beeldkwaliteit.


 

(Klik op op de link "Watch on Odnoklassniki" en dan op de playbutton, en rechtsonder bij instellingen op "Quality" en op 720p of 1080p voor hogere beeldkwaliteit)


Genre: psychosociale thriller / misdaad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten