zondag 28 juli 2019

Strutter - begingeneriek & fragmenten


In deze onheuglijke tijden van opdringerige politieke correctheid en daarmee verbonden vormen van onverdraagzame en moralistische (zelf)censuur, trakteren wij, onverbeterlijke vrije geesten, u hieronder met plezier op een dosis moralinevrij tegengif in de gestalte van Mike Strutter: het vuilgebekte, misantrope, coke snuivende, kettingrokende, whisky drinkende en agressieve titelpersonage in MTV's totaal ontregelde komische tv-serie Strutter uit 2006 en 2007, geschreven en op onnavolgbare wijze schitterend belichaamd door de compromisloze Engelse komiek, acteur en rockzanger Paul Kaye (ook bekend als de provocatieve celebrity-interviewer Dennis Pennis en als het personage Thoros of Myr in de razend populaire tv-serie Game of Thrones).

Strutter staat in The Guinness Book of World Records als de tv-show met het grootste aantal scheldwoorden. Haast niemand is veilig voor de tirades van Mike Strutter, want hij heeft een hekel aan zowat iedereen. Kortom: no way dat een serie zoals Strutter vandaag de dag, in het huidige politiek correcte klimaat, door een main stream tv-zender geproduceerd laat staan uitgezonden zou worden. En dat is jammer, want de 'foute' humor in Strutter is niet alleen erg grappig maar ook een moedige fuck you tegen het brave, bloedeloze entertainment in de meeste tv-programma's.

Hieronder kan u kijken naar:

- de hilarische begingeneriek van Strutter;
- een grappig fragment waarin Mike Strutter op genadeloze wijze afrekent met de New Age-beweging;
- een explosief fragment waarin hij populaire vakantiebestemmingen bekritiseert;
- en een compilatie van zijn 'creatieve' beledigingen aan het adres van al wie zich door hem beledigd voelt.

Niet geschikt voor moraalridders, fatsoenrakkers of andere snowflakes



(Klik op de playbutton en dan rechtsonder bij instellingen op "Kwaliteit" en op 480p voor hogere beeldkwaliteit)



(Klik op de playbutton en dan rechtsonder bij instellingen op "Kwaliteit" en op 720p voor hogere beeldkwaliteit)



(Klik op de playbutton en dan rechtsonder bij instellingen op "Kwaliteit" en op 720p voor hogere beeldkwaliteit)



(Klik op de link "Bekijken op YouTube" en dan op de playbutton, en rechtsonder bij instellingen op "Kwaliteit" en op 360p voor hogere beeldkwaliteit)


Genre: komedie / satire

Geen opmerkingen:

Een reactie posten